Kontaktuppgifter

Vi som jobbar på och för Trollhättan Exploatering. Företaget som driver utvecklingsarbetet på Vårvik.

Malin Nyberg

VD

0520-52 81 74

Malin är den som har koll på allt i projektet. Det hon inte har insyn eller kunskap om är inte värt att veta. Just nu jobbar hon mycket med markanvisningar och samordningsarbete. Resa gör hon gärna så ofta hon kommer åt.

Farooq Obayes

Projektledare

0520528176

Farooq är en målmedveten och ambitiös teknik- och vetenskapsälskare som ofta får dem runt om kring honom att le. Han bor just nu i Trollhättan tillsammans med sin familj och har nyligen avslutat sina studier på Lantmäteriprogrammet på Högskolan Väst.

Joakim Blomén

Projektledare • Byggsamordnare

0520-528197

Joakim bor i Vänersborg tillsammans med sin fru. Deras två barn är numera utflugna och fritiden ägnas gärna åt cykling och skidåkning. Även trädgård och fritidshusbygge i Sälen finns med på listan över intressen.

Lovisa Svensson

Kommunikatör

0520-52 61 00

Lovisas känsla för det estetiska såväl som det verbala går inte att ta miste på och hennes positiva energi avspeglas tydligt i hennes effektivitet i att få jobbet gjort. Familj och vänner betyder mycket för Lovisa som är inflyttad från Blekinge och just nu bor med sin sambo i Göteborg.

John Ödman

Fastighetsutvecklingschef

0520 52 61 13

John har lång erfarenhet av fastighetsbranschen, även om han är ny i Trollhättan. En friluftsmänniska som både cyklar, skidar och springer. Han är en av de första du kommer i kontakt med om du letar lokal i Trollhättan, i alla fall om du går via Kraftstaden eller vill etablera verksamhet på Vårvik. Skicka en intresseanmälan via vårt formulär eller kontakta honom direkt om intresse finns.

Nadia Smit

Mobilitetsutvecklare

Nadia har tidigare jobbat med mobilitet, senast på NEVS och har varit med i flera projekt gentemot Högskolan Väst och Trollhättans Stad. Nadia bor med sin familj i Trollhättan och håller just nu på att renovera hus, så mycket tid och energi läggs där.

Gunilla Bogren

Ekonomichef

0520-47 45 59

Gunilla är en ekonom med knivskarpt intellekt som ser både helhet och smådetaljer i allt hon gör. Att ha med en sann miljökämpe med gröna fingrar som Gunilla i ett sådant här projekt måste vara både tur och skicklighet.

Dag Vintersten

Ekonom

0520-52 81 77

Dag har koll på alla siffror som hanteras löpande i projekt Vårvik. När Dag inte dribblar med siffror ser han gärna på annan sorts dribbling, nämligen den som involverar en fotboll. Allra helst när hans älskade Djurgården spelar.