Kontaktuppgifter

Vi som jobbar på och för Trollhättan Exploatering. Företaget som driver utvecklingsarbetet på Vårvik.

Anders Torslid

VD

0520-47 45 43

Anders är en VD med många strängar på sin lyra. Med sin bakgrund inom projektutveckling och fastighetsutveckling är han rätt person på rätt plats att tillsammans med sina adepter och partners ro iland detta projekt till att bli något riktigt bra. Vandring och skidåkning är något han gärna lägger tid på när han inte jobbar.

Malin Nyberg

Stadsdelsutvecklare

0520-52 81 74

Malin är den som har koll på allt i projektet. Det hon inte har insyn eller kunskap om är inte värt att veta. Just nu jobbar hon mycket med markanvisningar och visst saneringsarbete. Resa gör hon gärna så ofta hon kommer åt.

Katja Weyhing

Kommunikationsansvarig

0520-52 81 80

Katja ansvarar för kommunikationen på både Kraftstaden och Trollhättan Exploatering men just nu kanske Vårvik får lite extra uppmärksamhet ändå. Hon gillar när tempot är högt, både i arbetslivet såväl som det privata. Fritiden läggs just nu mestadels på husbygge och träning i alla dess former.

Maritha D’Aria

Kommunikatör

0520-52 61 10

Maritha har känsla för det estetiska och ansvarar för att det operativa går i lås, främst på Kraftstaden men också som bollplank i projektet Vårvik. Marithas analytiska förmåga av allt från färg och form till beteendevetenskap är svårslagen och hon är en mycket värdefull tillgång i team Vårvik. Familj och vänner står absolut högst på D´Arias privata priolista.

Gunilla Bogren

Ekonomichef

0520-47 45 59

Gunilla är en ekonom med knivskarpt intellekt som ser både helhet och smådetaljer i allt hon gör. Att ha med en sann miljökämpe med gröna fingrar som Gunilla i ett sådant här projekt måste vara både tur och skicklighet.

Lars-Erik Brag

Projektledare

0520-47 46 50

Projektledare Lars-Erik har, tillsammans med Julia, hand om allt som handlar som rör bygg, planering och projektledning till gällande Vårvik. När Larsa inte är på jobbet kan han tituleras elcyklande vinylälskare.

Dag Vintersten

Ekonom

0520-52 81 77

Dag har koll på alla siffror som hanteras löpande i projekt Vårvik. När Dag inte dribblar med siffror ser han gärna på annan sorts dribbling, nämligen den som involverar en fotboll. Allra helst när hans älskade Djurgården spelar.

Viktor Johansson

Affärsutvecklare

0520-47 45 74

Viktor har fullständig koll på allt som rör de kommersiella lokalerna, vilka anpassningar eller förutsättningar som gör att lokalen blir oslagbar för just din verksamhet. Han är en av de första du kommer i kontakt med om du letar lokal i Trollhättan, i alla fall om du går via Kraftstaden eller vill etablera verksamhet på Vårvik. Skicka en intresseanmälan via vårt formulär eller kontakta honom direkt om intresse finns. Fotboll, amerikansk fotboll och god mat är några av detaljerna som förgyller vardagen enligt Viktor.

Julia Larsson

Projektledare

0520-52 81 84

Projektledare Julia Larsson har fullständig koll på läget oavsett det handlar om saneringsdetaljer, kalkyleringsfrågor eller byggteknik. När hon inte, tillsammans med Malin och Anders, agerar spindeln i nätet i Vårvik så påtar hon gärna i trädgården hemma på gården.