En mötesplats på Vårviks bästa läge

Precis intill Göta älvs strand, på vad som otvivelaktigt är ett av Vårviks absolut bästa lägen har det under sommaren byggts en ”läktare” i trä. Det råder ingen tvekan om att detta kommer bli en av Vårviks mest besökta platser.

I det sydöstra hörnet av Vårvik, precis intill älven, ligger en lugn, skyddad hörna med en av platsens absolut vackraste utsikter. På denna plats har det under sommaren byggts en ”läktare” eller trappa i trä som ska fungera som en social umgängesyta för både framtida Vårviksbor och besökare. Platsen är inte tänkt att vara till för uppträdande eller shower, här är det naturen och umgänget som får stå för underhållningen.

Vi ser framför oss hur detta är en plats att slå sig ner en solig men frostig vinterdag, ett ställe i lä att ta med picknickkorgen till när det blåser snålt i november, ett ställe att stretcha på efter löpturen eller en skön plats att låta älvbrisen svalka en het sommardag. Oavsett vad som för dig hit så hoppas vi att detta kommer bli en plats för avkoppling, reflektion, skratt och kanske en och annan kyss. Allt sådant där som hör livet till helt enkelt.

Vackert rundade former
Fenomenal utsikt över älven

Den gamla stenmuren skapar lä