Byggnadsetapp ett

Är du intresserad av att bo på Vårvik? De första Vårviksborna kommer kunna flytta in år 2025. Därför vill vi nu uppmana er som är intresserade av att bo här att ställa er i bostadskö till den eller de fastigheter ni är intresserad av. Det är fastighetsbolagen själva som ansvarar för kö-, köp- och inflyttningsprocessen. Nedan ser du de fyra bekräftade bolagen för etapp ett på Vårvik där finns också länkar till deras hemsidor och kösystem. Klicka på respektive kvarter för att få veta mer om dem och besök deras hemsidor för vidare information.

add
add
add
add
Tapajos
Det Göteborgsbaserade fastighetsbolaget Tapajos har arbetat med projektering, byggnation och fastighetsförvaltning sedan 2008. Fastigheterna och bostäderna kommer vara anpassade för modernt, praktiskt leverne i många olika prisklasser, inklusive hyresrätter.
clear Stäng
Jemmett
Jemmett vill skapa moderna och lättskötta hem för dig över 65 som ger er boende möjligheten att njuta av livets goda. Detta gör de dessutom på ett sätt som i största möjliga mån tar ansvar för byggbranschens energi- och miljömässiga belastningar. Jemmett erbjuder energineutrala bostäder i trä i kombination med Svanencertifiering samt flera andra miljöinsatser.
clear Stäng
Eidar
Trollhättans bostadsbolag Eidar var först ut i att tar sig an ett kvarter för bostäder på Vårvik. Eidars ska utreda möjligheten att utveckla ett inkluderande, socialt hållbart och klimatsmart område med totalt 300 bostäder.
clear Stäng
Serneke
Sedan 2002 har Serneke tagit fram nytänkande och dynamiska byggnader, detta med en outtröttlig optimism och engagemang.
clear Stäng