Flax Halloween

Vissa kanske tycker att Halloween måste vara läskigt eller kusligt. Det tycker inte jag! När man som jag är en fladdermus blir man ofta förknippad med läskighet, skräck och otäckerier, det är inte helt rättvist faktiskt. Jag tycker att både fladdermöss och halloween ska få vara skojiga, mysiga, snälla och personliga. Precis så som man själv vill helt enkelt. Därför har jag anordnat en tävling till alla som vill fira en oläskig halloween med mig.

Så här går det till

Jag älskar gåtor, pussel och kluriga frågespel, så jag har skapat en lek som går ut på just det. På Spikön i Trollhättan har 10 olika skyltar av mig gömts undan och på varje skylt finns en bokstav. Hitta alla skyltar, samla alla bokstäver och stava ordet de bildar. När du har gjort det kan du gå till Gourmetkorv på Drottningtorget för att hämta ut ett pris! Kul va?

Åh, just det ja, den här tävlingen bör utföras i mörker och du kommer behöva en ficklampa av något slag. Det är ju ändå halloween.

Jag kommer klä ut mig till en dinosaurie till halloween. Vad ska du vara? Bergis något häftigt. Då så, på med din bästa utklädnad så ses vi på Spikön. Glad halloween!
/ Flax

Tävlingen börjar fredagen den 29:e oktober och håller på till och med 30:e november.

Gourmetkorvs öppettider, Trollhättan Drottningtorget:

ÖPPETTIDER:
MÅN-ONS: 11-16
TOR: 11-18
FRE: 11-23
LÖR: 12-23
SÖN: 12-16