Tävla med Flax!

Hallå där!

Äntligen är det sommarlov, som jag har längtat. I min familj brukar vi alltid leka lekar och tävla med varandra på sommaren. Man kan bada, spela brännboll eller åka skateboard. Jag gillar allt det där men en av mina favoritgrejer är kluriga gåtor och frågespel. Därför har jag ordnat med en superspännande tävling på Knorrendelen av Vårvik.

Så här går det till

Visste du att Vårvik är ett toppenställe att leka kurragömma på? Därför har jag skapat en lek som går ut på att du ska hitta mig. Eller tja.. hitta de bokstäver jag har gömt undan där.

Utspritt över Knorrendelen av Vårvik finns tio olika bokstäver som tillsammans bildar ett ord. Kan du hitta alla tio bokstäver och klura ut ordet? Kämpa, det är klart du kan!

Ta med dig ditt utklurade ord till Gourmet Korv på Drottningtorget och berätta för personalen vad det rätta ordet är. Då kommer du vinna fin fina priser. Kanske passar du på att äta en god korv eller köpa en svalkande glass i Vårviks showroom samtidigt.

Jag tycker det ska bli superroligt att äntligen ses på Vårvik. Tills dess, ha det fint kompis.

/Flax

Kolla vilka fina skyltar som har kommit upp på Vårvik.
Wow, här är jag igen!

Gourmetkorvs öppettider, Trollhättan Drottningtorget:

ÖPPETTIDER:
MÅN-ONS: 11-16
TOR: 11-18
FRE: 11-22
LÖR: 12-22
SÖN: 12-18