Frågor till oss – intern

Rom byggdes inte på en dag, och inte Vårvik heller. Och inte av en person heller. Vi är ett helt gäng människor med olika kunskaper, erfarenheter, viljor och prioriteringar som hjälps åt med visionen som är Vårvik. Och tur är väl det, för vi vill att detta ska bli en stadsdel där olika människor kan känna sig hemma.

För att de framtida boende, besökande och bolagsdrivande ska få en lite bättre bild av oss som arbetar med Vårvik har det här formuläret tagits fram. Jag ber vänligast att ni tar de cirka fem minutrarna som krävs för att fyller i det. Tack så mycket!

/Lovisa

 • och eventuellt smeknamn
 • år
 • Min titeloch vad den innebär 
 • stad
 • gångstil, frisyr, skratt, etc.
 • "..."
 • flytande eller hjälpligt
 • enligt mig
 • Detta brinner jag extra för på Vårvik
 • i min roll, som kollega eller som person
 • detta hoppas och tror jag på