En ny del av staden

Bo på vårvik

Första inflyttning beräknas ske under 2025. Innan dess ska massor av saker klaffa för att vi ska kunna erbjuda dig den bästa boendelösningen för just dig och de dina. Vi tänker yteffektivitet, klimatsmarthet och en hel drös med alternativ till dig som vill leva mer hållbart. Utan att ge avkall på bekvämlighet och lättillgänglighet.

Köpa eller hyra bostad

Det kommer bli både hyresrätter och bostadsrätter på Vårvik, och vi ser gärna att nya ägandeformer uppstår, som till exempel kooperativ eller dylikt. Men vi tittar också på annorlunda boendeformer där man blir delägare utan att behöva lägga ut hela kostnaden och därmed också en ganska stor tröskel som nyproduktion kan innebära. Våra byggherrar och deras koncept blir direkt avgörande i denna processen, men vi vill också höra vad du vill. Tyck till här eller intresseanmäl dig här och följ med medan projektet utvecklas undan för undan. Det kan tyckas långt till inflytt, men mycket förberedelser står på agendan före det.Frågor och svar

Kommer det att finnas en förskola på Vårvik?

add

Det planeras för en förskola på Vårvik som kommer vara belägen i etapp 4, i den nordvästra delen av området.

När sker första inflyttningen?

add

Första inflyttningen är planerad att ske under 2025.

Hur många bostäder ska byggas?

add

Det kommer att byggas runt 1800 bostäder.

Hur tar jag mig till Vårvik?

add

Vårvik är centralt beläget i Trollhättan med bekväma 5 minuter till det mesta. Resecentrum, köpcenter, city och naturen. Läget gör att Vårvik kan bli tillgängligt för alla, oavsett om du tar cykeln eller reser dit på annat sätt.

Nära